Twijfels om te sporten in deze onzekere tijden?

Wil jij een flexibel contract ipv 12 maanden? 

Wij hebben de oplossing en bieden jou een 3 maanden lidmaatschap.

Na 3 maanden is jou contract maandelijks opzegbaar!

tot 2022 gratis sporten!

Bij Sportscenter Time Out maken we fitness gemakkelijk zodat je snel succes ervaart, plezier beleeft en op een gezonde manier je grenzen verlegt. Met ons gevarieerde programma en wel meer dan 25 live groepslessen per week, zorgen we ervoor dat je komt sporten en blijft sporten. Ook bieden wij je gratis trainingen en sportschema’s, zodat je er niet verloren bij loopt tussen de fitnessapparaten. We vinden het belangrijk jou de juiste balans tussen inspanning en ontspanning te bieden.

tot 2022 gratis sporten betaal geen inschrijfgeld t.w.v. € 21.50 actie geldig voor de eerste 100 aanmeldingen

Member get member actie! Wat houdt het in?

Sporters moeten beloond worden! Dit geldt ook voor alle Sportscenter Time-Out leden. Daarbij mogen de mensen die nog geen lid zijn, zeker niet over het hoofd worden gezien. Daarom komt Sportscenter Time-Out met de member get member actie! Een actie waarbij de huidige leden en nieuwe leden gezamenlijk beloond worden. Klinkt heel tof natuurlijk, maar wat houdt deze actie in?

Met de member get member actie help je jouw omgeving (vrienden, familieleden, kennissen) en jezelf tot een maand gratis trainen! Voor iedere vriend, familielid of kennis die overstapt of lid wordt via jou, krijg jij en diegene die lid wordt, een maand gratis trainen.

Als lid krijg jij ook nog eens 2 gratis dagpassen die jij gedurende de maand Oktober kan gebruiken om je (vrienden, familieleden, kennissen) kennis te laten maken met ons sportscenter 

Daarnaast hoeft het nieuwe lid geen inschrijfkosten te betalen t.w.v. €21,50

Bestaande leden kunnen hun gratis maand direct verzilveren. Het contract wordt wel met een maand verlengt.

Dus… waar wacht je nog op? Meld je snel aan bij de balie en laat een van onze medewerkers weten wie jij deze week introduceert!

Let op!  duo- en gezinsabonnementen ontvangen een korting die gelijk is aan 1 maand gratis voor één persoon van de duo of gezinsabonnement. 

Nieuw reserveringsapp!

Beste Time Out lid,


We hopen dat je genoten hebt van een welverdiende vakantie en kijken ernaar uit je weer te zien! Het nieuwe sportseizoen beginnen we gelijk goed, want tijdens de zomer hebben we niet stilgezeten. In deze periode hebben we bekeken hoe we onze sportfaciliteiten beter kunnen aanbieden, uitbreiden en de communicatie met onze leden kunnen optimaliseren.

Onze wensen vertaalden zich in een nieuw platform mede mogelijk gemaakt door Fitness Fusion

Op dit platform bundelen we ons sportaanbod, fitness producten en maken we het contact met Time Out gemakkelijker.

Hier kun je een groepsles reserveren, een afspraak maken om samen te sporten en gemakkelijk producten te bestellen voor jouw fitness en gezondheid. 

Met de samenwerking van Time Out en Fitness Fusion, zijn wij klaar voor de toekomst met extra digitale service voor jou en een winkel die altijd open is. We maken samenwerken aan jouw gezondheid veel leuker!

Eerst proeftrainen? Dat kan!

Wil jij eerst de sfeer proeven bij Sportscenter Time Out?

Vanaf nu kun jij een eenmalig een dagpas aanschaffen.

Onze dagpas tarief is €12,50

Besluit jij na afloop van de training lid te worden, dan verrekenen wij € 12,50 met de eerste abonnementskosten.

LET OP! vraag naar de voorwaarden