Welk lidmaatschap past het beste bij jou?

Bij Sportscenter Time Out sport je altijd voordelig. Zo zijn alle lidmaatschappen all-in, dus inclusief alle groepslessen, gebruik van alle apparatuur, individuele doucheruimten en gratis koffie en thee

Lidmaatschap per jaar betaling p/mnd betaling p/jr betaling p/mnd na 1e jaar
Basis € 30,95 € 340 € 35,95
Gezin (2 volwassenen en 2 kinderen) € 71,95 € 82,95
55+ € 22,95 € 260 € 25,95
Student (op vertoon van studentenpas) € 22,95 € 260  € 25,95

LET OP:

* jaartarieven niet in combinatie met andere acties.

 

Studenten tarieven:

Wie?

Studenten tarief geldt voor studenten van de universiteit en hogeschool op vertoon van een studentenpas of collegekaart. Ook 18+scholieren van middelbare scholen zoals MBO/HBO/WO komen in aanmerking voor deze tarieven, op vertoon van een geldige schoolpas. Studenten tarief is geldig tot een maximale leeftijd van 24 jaar.

Legimitatie
Een student van de universiteit legitimeert zich met een geldige collegekaart. Een middelbare scholier of student HBO/MBO/WO legitimeert zich met een geldige school- of collegekaart of bewijs van inschrijving van school.

LET OP: 
Elk jaar opnieuw moet een student een geldige collegekaart of bewijs van inschrijving van school aan de balie tonen.

 

Veteranen:

Ons sportscenter is aangesloten bij stichting Onbekende Helden. Veteranen kunnen kunnen sporten voor een tarief van €22,95 per maand.

 

Politie:

Met Politie Rijnmond hebben wij speciale afspraken waardoor medewerkers van Politie Rijnmond tegen een gereduceerd tarief van €28,95 mogen sporten.

 

Tarieven collectieve bedrijfsfitness:

– Bedrijven tot 5 werknemers: € 28,95 per persoon
– Bedrijven van 5 tot 10 werknemers: € 26,95 per persoon
– Bedrijven vanaf 10 werknemers: € 22,95 per persoon

 

Jeugdsportfonds

In Nederland leeft maar liefst 1 op de 9 kinderen in armoede. Dat zijn ruim 380.000 kinderen (Armoedesignalement 2013, SCP). In die gezinnen is er geen geld voor een sportclub.
Deze kinderen krijgen hulp van Jeugdsportfonds. Sporten is gezond en voorkomt obesitas. Maar sporten doet meer: sport verbroedert, geeft kinderen een uitlaatklep, leert kinderen samen een doel te bereiken, samen winst te vieren én verlies te incasseren. Belangrijke waarden die Sportscenter Time Out samen met Jeugdsportfonds de toekomstige generatie graag willen meegeven.

Wij hebben een samenwerking met Jeugdsportfonds dus via hun kun je je aanmelden als je hiervoor in aanmerking komt.

 

Kies hier uw abonnement.